Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες,
Τα τελευταία 13 χρόνια και όχι μόνο, συντελούνται απίστευτα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Διαβάστε τα πολύ σημαντικά άρθρα για την Ελληνική πραγματικότητα:
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΩ
ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες όμως οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ με την βοήθεια του κόσμου, προσφέρουν το μήνυμα της αισιοδοξίας και ελπίδας προς όλους και ελπίζουμε να συνεχιστεί ο αγώνας μας το 2023 και να τελειώσει επίσης το 2023 με την επιβολή της πολυπόθητης έννομης τάξης.
Διαβάστε τα θεαματικά αποτελέσματα των δράσεων μας ΕΔΩ

Το επικείμενο ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμπόδιο που πρέπει να υπερπηδήσουμε και να εξαλείψουμε όλοι μαζί, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΘΕΙΑ των εκλογών, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών 2023.
Τα διαχρονικά αποτελέσματα των νοθευμένων εκλογών έχουν ως συνέπεια την επιβολή κυβερνήσεων και προσώπων εγκληματικού τύπου και χαρακτήρα με τις γνωστές τραγικές συνθήκες που βιώνουμε εδώ και αρκετά χρόνια, διαρκώς επιδεινούμενες και πρέπει επιτέλους να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στην ανομία.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Διαβάστε ΕΔΩ

ΔΡΑΣΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ως απάντηση στην νοθεία των εκλογών και των εκλογικών αποτελεσμάτων θα προχωρήσει στις παρακάτω δράσεις.

  1. Υποβολή αιτήσεων σε όλους τους δήμους της χώρας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και συστημένη επιστολή με θέμα την ανάρτηση σε κοινή θέα και στην επίσημη ιστοσελίδα των Δήμων των επισήμων εκλογικών αποτελεσμάτων 2023 από τα εκλογικά τμήματα δικαιοδοσίας του Δήμου
  2. Υποβολή ομαδικών εξωδίκων στο Υπουργείο Εσωτερικών και στις δικαστικές αρχές

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ με την βοήθεια των πολιτών σκοπεύει να ασκήσει την μεγαλύτερη δυνατή πίεση σε πολλαπλά επίπεδα κατά της εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, να γίνει ενημέρωση των πολιτών για τα κακώς κείμενα και να προτρέψει τους πολίτες να πράξουν τα αυτονόητα και νόμιμα.

ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Η προτεινόμενη δράση σε όλους τους Έλληνες πολίτες ώστε να σταματήσουμε το διαρκές έγκλημα και να ασκήσουμε την μεγαλύτερη δυνατή πίεση σε όλα τα επίπεδα είναι να σταλεί η ίδια αίτηση στον Δήμο τους και να συμμετάσχουν στα ομαδικά εξώδικα.

Α. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ
Το ζητούμενο με την αποστολή της αίτησης είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου, οπότε

  1. Κατεβάζετε και εκτυπώνετε το έντυπο της αίτησης ΕΔΩ
  2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, το όνομα του Δήμου σας, την ημερομηνία και υπογράφετε
  3. Στέλνουμε την αίτηση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
    1. Παραδίδετε την αίτηση ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στο Δήμο σας ζητώντας απαραιτήτως Αριθμό Πρωτοκόλλου ή
    2. Σκανάρετε την αίτηση σε μορφή pdf και την επισυνάπτετε στο email προς τον Δήμο σας, με θέμα του email Αίτηση και στο κείμενο του email οπωσδήποτε το παρακάτω:

Παρακαλώ να μου αποστείλετε τον αριθμό πρωτοκόλλου της συνημμένης αίτησης σύμφωνα με το έγγραφο 9134/ΕΞ/2020 Υπ. Ψηφιακής Διακυβερνήσεως στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι: «Όλες οι υπηρεσίες και φορείς του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα υποχρεούνται να παραλαμβάνουν και να χορηγούν αριθμό πρωτοκόλλου στα εισερχόμενα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιοτυπίας έγγραφα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα άρθρα 12 του ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α’ 45): Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας».
Κατά τα οριζόμενα στο εν λόγω άρθρο, οι ανωτέρω φορείς και υπηρεσίες υποχρεούνται να πρωτοκολλούν τα έγγραφα που περιέρχονται σε αυτούς και να χορηγούν βεβαίωση καταχώρησης.
ή
Ταχυδρομείτε το έντυπο με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ στο Δήμο σας (ο αριθμός της αποστολής και η ημερομηνία αποστολής εγγράφονται ως αριθμός πρωτοκόλλου από τον παραλήπτη)

Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ
Προαιρετικά αλλά συνιστάται να συμμετάσχετε στα εξώδικα που θα πρέπει να σταλούν για την νομιμότητα, στρατηγική και αποτελεσματικότητα της δράσης. Τα εξώδικα έχουν  5 ευρώ κόστος (έκαστο) και επιλέγετε σύμφωνα με την οικονομική σας δυνατότητα.
Α. Συμμετοχή στο εξώδικο κατά Υπουργείου Εσωτερικών/Βορίδης ΕΔΩ
Β. Συμμετοχή στο εξώδικο κατά αρμοδίων δικαστικών αρχών ΕΔΩ

Συμπληρώστε απλή ηλεκτρονική φόρμα στατιστικών ΕΔΩ για την οργάνωση και τάξη.
Ενδέχεται λόγω ανομίας να χρειαστεί να προχωρήσουμε σε νομικές ενέργειες κατά των άμεσα υπευθύνων, όπως ομαδικές αγωγές και ομαδικές μηνύσεις και στην περίπτωση αυτή θα χρειαστούμε τα στοιχεία των συμμετεχόντων για άμεση επικοινωνία και φυσικά δράσεις.

Όπως έγινε με την δράση των υγειονομικών σε αναστολή και την προσφυγή στο ΕΔΑΔ, όλοι οι δόλιοι εχθροί της κοινωνίας και της πατρίδα μας θα αποκαλυφθούν, όπως τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και οι φαινομενικά υποστηρικτές αυτών.

Παρακαλούμε για την κατανόηση της σοβαρότητας όλων αυτών των θεμάτων που επηρεάζουν δυσμενώς και ανεπανόρθωτα την ζωή όλων μας και που ό μόνος τρόπος για την επάνοδο στην έννομη τάξη είναι η ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων και ενεργειών και όχι η παθητικότητα, η αδράνεια, η μοιρολατρεία και η ευχολογία ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες από μόνες τους.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ο μύθος της πολιτικής λύσης διαλύεται οριστικά και δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για κανέναν μας να μην πράξει τα αυτονόητα και νόμιμα.

Με εκτίμηση σε όλους τους πολίτες

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

*** Ευχαριστούμε από καρδίας τον σκιτσογράφο κ. Δερμεντζόγλου για το υπέροχο σκίτσο του