Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες,

Τα τελευταία 2.5 χρόνια, ολόκληρη η ανθρωπότητα έζησε την μεγαλύτερη απάτη προβατοποίησης (πέρα από τις θρησκείες, ειδικά και στο σύνολο), με τα γνωστά ΟΛΕΘΡΙΑ αποτελέσματα.

 • Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους με τα πειραματικά σκευάσματα (εμβόλια) και πρωτόκολλα θανάτου, όπως του ΕΟΔΥ και εκατομμύρια άλλοι να χάσουν την σωματική και ψυχική υγεία τους, ειδικά τα παιδιά (ψυχική) Σχετικό άρθρο
 • Παγκόσμια φτωχοποίηση και καταστροφή των εθνικών οικονομιών και νοικοκυριών Σχετικό άρθρο
 • Επικράτηση αναθεωρητισμού, σε όλα τα επίπεδα, και αποκορύφωμα της παράνοιας και διαστροφής
 • Δικαιοσύνη και θεσμοί τελμάτωσαν στην άβυσσο της ανομίας και καταστρατηγήθηκαν κατά κόρο ΟΛΑ τα ανθρώπινα δικαιώματα
 • Η λίστα ειναι πολύ μεγάλη…

Ειδικά στην Ελλάδα, πέρα των παραπάνω, συντελείται γενοκτονία και βίαια αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με λαθροεισβολείς.

Αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα μας, το τέλος της “παράστασης” είναι πολύ κοντά, η αυλαία πέφτει και ειναι θέμα ολίγων ετών να χάσουμε τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας μας της πατρίδας.

Δείτε σχετικό βίντεο με διάσημο γεωπολιτικό Κωνσταντίνο Γρίβα και ελπίζω να γίνει σοβαρή αφύπνιση.

Αποφασίσαμε εδώ και μήνες πέρα των άλλων δράσεων της Ένωσης να “χτυπήσουμε” με σοβαρές συλλογικές νομικές διαδικασίες (ειδικά αγωγές), την αρχή όλων (απάτη επικαλούμενης πανδημίας) και τους ΑΜΕΣΑ υπεύθυνους αυτής της απάτης.

Η απάτη στην Ελλάδα, ξεκίνησε με το ψήφισμα Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) στις 25/02/2020 από την γνωστή εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων.

Εικόνα παρακάτω από το ΦΕΚ, με τα ονόματα αυτών που υπέγραψαν την ΠΝΠ.
ΑΓΩΓΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΝΠ
Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει στην ομαδική αγωγή αποζημίωσης, εναντίων αυτών που υπέγραψαν την ΠΝΠ (χαρτί τουαλέτας στην νομική επιστήμη).

Οι διεστραμμένοι υπέγραψαν χωρίς να έχουν να επιδείξουν ούτε μια ιατρική γνωμάτευση για καθαρά ιατρικό θέμα το οποίο φυσικά αποδείχτηκε επικαλούμενο. Σενάριο τού αποφασίζω και διατάζω !

Ο Χίτλερ και οι ΝΑΖΙ γενικά, θα ήταν πολύ περήφανοι για αυτή την δράση της εγκληματικής οργάνωσης (εκ των αποτελεσμάτων).

Λεπτομέρειες:
*ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ομαδική αγωγή αποζημίωσης κατά αυτών που υπέγραψαν την ΠΝΠ (Άμεσα υπεύθυνοι για όλα τα δεινά μας). Ζητάμε αναγνωριστικό ελάχιστο ποσό 50000 ευρώ έκαστος
*Πρώτη κατάθεση Οκτώβριος 2022
*Κόστος συμμετοχής 45 ευρώ έκαστος
*Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να πάμε Ευρωπαϊκά δικαστήρια με την αγωγή αυτή και ειδικά Στρασβούργο, αλλά όπως πάντα εξαρτάται από την συμμετοχή του κόσμου (λίγοι ή πολλοί)

Προσχέδιο αγωγής ΠΝΠ ΕΔΩ

Βήματα συμμετοχής

 1. Συμπληρώνετε ηλεκτρονική φόρμα και πληρώνετε την συμμετοχή σας (45 ευρώ έκαστος)
 2. Γίνεστε μέλη της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ (απαιτείται για να υπάρχει το απόλυτο έννομο συμφέρον). Η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι πολύ απλή.
  ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΟΥΣ
 3. Συμπληρώνετε εξουσιοδότηση προς διαχειριστή ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ. Κάνετε αντιγραφή κειμένου εξουσιοδότησης από σύνδεσμο σε ένα καινούργιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) και επικόλληση. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και αποστέλλεται στο info@pekoonline.com

Σημείωση: Βήμα 2 μπορεί να γίνει πρώτα ή και παράλληλα με βήμα 1. Ο σύνδεσμος της εξουσιοδότησης, υπάρχει και στο βήμα 1

Επίσης:

 • Κάνετε δράση επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο που ξέρετε και δεν ξέρετε, ώστε να γίνουμε πολλοί και δυνατοί (νομικά), όπως απαιτείται λόγω στρατηγικής
 • Συμμετέχετε και στις υπόλοιπες δράσεις της Ένωσης https://pekoonline.com/kalesma-draseis/

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΝΠ

Ειναι κοσμοϊστορική ευκαιρία να τελειώνουμε με την εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων, καθώς νομικά δεν εχουν που την κεφαλή κλίναι.

Το ντόμινο της ΣΑΠΙΛΑΣ είναι γεγονός και η επαναφορά της ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ έχει ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο.

Ας μην χάσουμε τα πάντα και μείνουμε απέξω από την Ιστορία και την Πατρίδα μας λόγω άγνοιας και αδράνειας.

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ