Αγαπητοί συμπολίτες,

Όπως σχεδόν γνωρίζει όλος ο κόσμος στην Ελλάδα και εκτός, η ανομία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και διακυβεύεται λόγω της υπερβάλλουσας ανομίας η ύπαρξη των Ελλήνων χριστιανών πολιτών στην πατρίδα μας, οι περιουσίες μας, η πατρίδα μας, οι ίδιες μας οι ζωές.
Με συνοπτικές διαδικασίες είναι σε εξέλιξη οι Πρέσπες Αιγαίου, το ψηφιακό νόμισμα/κατάργηση ρευστού και η ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία ηλεκτρονική ταυτότητα θα μας απασχολήσει μόνο αν την κάνουν υποχρεωτική στους πολίτες καθώς ο κανονισμός 2019/1157 της ΕΕ δεν το προβλέπει ξεκάθαρα.
Τα παραπάνω σημαίνουν το τέλος του Ελληνισμού και του ορθόδοξου χριστιανισμού εν Ελλάδι.
Για τους λόγους αυτούς καλούμε τους Έλληνες πολίτες να συμμετάσχουν σε συλλογικές δράσεις κατά των άμεσα υπευθύνων (όποιοι και αν είναι), οι οποίοι επιβουλεύονται την πατρίδα μας και την θρησκεία μας.
Δηλώστε την πρόθεση σας, να ξεκινήσουμε άμεσα την συλλογική δράση με τις νομικές μας ομάδες και να καταθέσουμε το πρώτο πακέτο ομαδικών αγωγών και ότι άλλο χρειαστεί κατά των άμεσα υπευθύνων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Επίσης θα ανακοινωθούν δράσεις οργανωμένης ανυπακοής, οπότε να είστε άπαντες σε εγρήγορση.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Συμπληρώστε ηλεκτρονική φόρμα πρόθεσης να ξεκινήσουμε άμεσα την διαδικασία. Σημείωση: Η ηλεκτρονική φόρμα διαμορφώθηκε στις 26/8/2023 μετά από απόφαση της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ σε συννενόηση με τις νομικές ομάδες της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και περιλαμβάνει ως επιπλέον ζητούμενα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση εξωδίκων, ομαδικών αγωγών και μηνύσεων (αν χρειαστεί), όπως ΑΦΜ, ΑΔΤ, πατρώνυμο και τόπο κατοικίας.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFzW_xVMYXInaVvfQSCboodaoAOjpliFbw3OqmrjCkCa6Qzg/viewform

Στρατηγική δράσης: Θα ξεκινήσουμε με ομαδική εξώδικη (πρώτο πακέτο, θα ακολουθήσουν και άλλα) κατά ΟΛΟΥ του κοινοβουλίου, τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου 2023. Η εξώδικη πολύ απλά θα θέσει προ ευθυνών των και τους τριακόσιους (300), ποινικά και αστικά. Αν τολμήσουν να συνεχίσουν το έργο της εσχάτης προδοσίας καθώς είναι όλοι τους υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι, θα καταθέσουμε στην συνέχεια ομαδικές αγωγές αποζημίωσης και αν χρειαστεί και ομαδικές μηνύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΙΣΤΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ
https://drive.google.com/file/d/1j7EKk3UwO1IHgQCZ5Yu1jcMvm5Me3rM5/view

Οικονομική στήριξη δράσεων ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ: https://pekoonline.com/support_isonomia/

Επικοινωνία μαζί μας https://pekoonline.com/contact-us/

Με εκτίμηση στους Έλληνες χριστιανούς πολίτες

ΙΣΟΝΟΜΙΑ